Glaszetter in Eelde

Home / Glaszetter in Eelde


Glaszetter Eelde

Standaard beglazing en maatwerk

Schildersbedrijf van Bergen is in Eelde niet alleen in staat om te komen schilderen, maar ook om uw glas te komen zetten. Naast onze schilderwerkzaamheden zetten wij namelijk al jarenlang glas. Dit doen wij bij zowel zakelijke als partuliere klanten. Hierdoor kunnen wij het standaard glaswerk, maar ook specifiekere maatwerk klussen goed aan. Wij werken snel en netjes, en zijn u graag van dienst. Dus zoekt u een glaszetter in Eelde? Dan bent u bij Schildersbedrijf van Bergen aan het juiste adres!

Glaszetter in Eelde

Ontvang gericht advies over glaszetten in Eelde

Als deskundige geven wij u graag voorlichting over de verschillende soorten glas. Wij voorzien onze opdrachtgevers dus ook altijd van een gericht advies. Hierbij helpt het dat we al jarenlang in het vak zitten, en een uitgebreide kennis hebben van glas, glaszetten en alles wat daar bij komt kijken. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de opdracht. Deze informatie komen wij in Eelde uiteraard graag bij u thuis met u delen. U kunt bij ons terecht voor de volgende typen glas:

  • Enkel glas
  • Dubbelglas
  • Isolatieglas
  • Gelaagd glas
  • Hard glas
  • Letselwerend glas
  • Zonwerend glas

Wij werken uitsluitend met kwalliteitsproducten

Dus u kunt bij ons terecht voor meer dan alleen het leveren van diverse soorten glas. Wij komen het ook graag bij u op locatie in Eelde plaatsen. Omdat wij uitstluitend werken met glas (en andere producten) van hoge kwaliteit profiteert u altijd van een resultaat dat duurzaam is. Wij plaatsen deze materialen nauwkeurig, en werken het netjes af. Zo bent u bij Schildersbedrijf van Bergen verzekerd van glaswerk waar u nog een lange tijd plezier van hebt.

We leveren snel

Onze glaszetters zijn zeer flexibel in hun werkzaamheden. Hierdoor zijn onze levertijden kort en komen wij snel bij u langs. Dit bekekent dat als u uw opdracht aan ons geeft, u het gewenste glaswerk binnen korte tijd geleverd krijgt in Eelde. Dit geldt uiteraard ook voor de montage. Ook komen wij langs op het exacte tijdstip dat vooraf met u is afgesproken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. U hoeft dus nooit lang te wachten op nieuw glaswerk bij Schildersbedrijf van Bergen.

Neem contact met ons op

Heeft u glaswerk dat staat te springen om vervangen te worden en bent u geinterreseerd geraakt in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Als u al weet welk glas u wilt laten zetten in Eelde, dan kunt u bij ons terecht voor een geheel vrijblijvende offerte. Hiervoor kunt u het contactformulier op deze website invullen. Als u het nog niet dan kunt u het beste contact met ons opnemen voor een adviesgesprek, de gegevens vindt u hier op onze contactpagina, of u vult een terugbelverzoek in onderaan deze pagina.